Мебели по поръчка от масивно дърво - гаранции за качеството

Гаранции за мебели по поръчка от масив

"Мебели Цвети" е единствената мебелна фирма, която ще Ви предложи до 3 години гаранция на Вашите мебели и обзавеждане от масивно дърво, изработени и монтирани според Вашата поръчка.

Гаранции на уреди за вграждане и свободностоящи уреди

При поръчка за изработка на кухня, трапезария и друго обзавеждане се взимат под внимание уредите - свободно стоящи и уреди за вграждане - които ще се ползват в съответното помещение.

Ако не разполагате с уреди, ние сме дистрибутори на редица производители и вносители на уреди за вграждане, свободно стоящи уреди, бяла техника, мивки и смесители.

При закупуване на всеки уред ще получите оригинална гаранционна карта, попълнена на Ваше име и даваща пълната гаранционна поддръжка предвидена от производителя или вносителя на съответния уред.
За всички мебели изработени по поръчка или доставени от нас се издава тази гаранциоона карта!При използване на мебели ARISTON във Вашата кухня от масив, за всеки уред получавате оригинална гаранционна карта и 5 години гаранция!Гаранционна карта за мивки и смесители на фирма FRANKE, често използвани в изработваните от нас кухни по поръчка.Gorenje е една от марките бяла техника, които предлагаме за Вашата поръчкова кухня от масив.Гаранционна карта за бяла техника и уреди за вграждане при изпълнение на обзавеждане по поръчка на кухня.

Гранции на механизми за мебели от масив

При изработката на Вашите поръчкови мебели от масив, ние ползваме обков за мебели и механизми само от доказани в качествено отнощение производители - Hafele, Blum и други.

В повечето случаи, гаранцията за използваните меанизми и обков е 3 години - колкото е гаранцията, която даваме за изработените мебели от масивно дърво.

В случай на използване на механизъм за мебели, който е с друг срок на гаранция, ще получите съответен документ за всеки използван механизъм.

С естествената си красота и аристократичност, мебелите от дърво ще създадат неподражаем уют и комфорт във вашия дом. Усилията на фирмата са насочени към предлагане на цялостни и модерни решения за обзавеждане, съобразени с новите изисквания в производството на мебели.

Висококвалифицираният персонал, работещ във фирмата ще ви предложи компетентна информация, професионални решения, изработване на компютърен проект и качествен монтаж.

Copyright © 2024 Всички права запазени.
0.05968
ЗатвориКухня от масив в цвят венге - байц Икро »