Мивки и смесители за кухни от масивно дърво

Мебели Цвети е официален дистрибутор на Франке България.

Предлагаме мивки и смесители и на други водещи производители на кухненско обзавеждане, като BLANCO и FABER.

Мивка за кухня от масивно дърво

Мивките, които предлагаме за вграждане в нашите кухни, са иноксови и фрагранитни.
  • Иноксовите мивки са изработени от неръждаема стомана 18/10.
  • Фрагранитните мивки за вграждане са изработни от съчетание на гранит и акрилни смоли, което ги прави изключително твърди и устойчиви на температура.
В допълнение към мивките се предлагат автоматични сифони и мелници за отпадъци. Мелниците за отпадъци са с безопасен пневматичен бутон.

При поръчка на обзавеждането на Вашата кухня, можете да избирате и допълнителн аксесоари към мивките, като най-атрактивните са:
  • Дъска за рязане;
  • Скара за отцеждане;
  • Ваничка и др.
Аксесоарите са разработени от материали и цветове, които допълват както дизайна на мивките, така и дизайна и оформлението на кухненското обзавеждане от масивно дърво.

Смесители за кухни от масив

Предлагаме Ви избор на смесители от водещи производители на кухненско обзавеждане: FRANKE, BLANCO, FABER и др.

Смесителните батерии също носят духа на съвременния дизайн и полезност при обзавеждането на кухнята. Предлагат се както класически и ретро модели, така и иновативни смесители.

С естествената си красота и аристократичност, мебелите от дърво ще създадат неподражаем уют и комфорт във вашия дом. Усилията на фирмата са насочени към предлагане на цялостни и модерни решения за обзавеждане, съобразени с новите изисквания в производството на мебели.

Висококвалифицираният персонал, работещ във фирмата ще ви предложи компетентна информация, професионални решения, изработване на компютърен проект и качествен монтаж.

Copyright © 2024 Всички права запазени.
0.05602
ЗатвориБяла кухня от бук с боя RAL 9016 »