Уреди за вграждане за Вашата кухня от масив

Предлагаме Ви всички необходими уреди за вграждане и бяла техника

При изработката на мебели за кухня по поръчка, ще планираме разположението и функционалността на всички уреди и бяла техника.

Ако не притежавате необходимите Ви уреди за вграждане, ще Ви предложим всичко необходимо за обзавеждането на новата кухня.

Ние сме представители и дистрибутори на голям брой производители на уреди за вграждане и бяла техника, като повечето от тях, заедно с най-използваните модели можете да видите на страницата Партньори и каталози.

Всички закупени чрез нас уреди и бяла техника ще получите със съответните пълни гаранции, както е посочено на страницата Гаранции.

Най-интересните уреди за вграждане за Вашата кухня от масивно дърво

Фурните за вграждане могат да бъдат с рустикален или модерен дизайн.

Готварските плотове са разработени във вариант на класически котлони, както и модификации за газов котлон, индукционен плот и керамични плотове.

Сред ключовите характеристики на индукционния плот са изключителната икономичност, бързината на загряване и високото ниво на безопасност. Тя се гарантира от характеристиката на плота, при който работната повърхност остава хладна: дори и при кипяща на котлона вода, блокче шоколад, поставено до работната повърхност, остава неразтопено.

Керамичните плотове са с варианти за ръчно и сензорно управление. Другите им характеристики са: индикатор за остатъчна топлина, автоматично регулиране на температурата по време на процеса на готвене, система за защита на деца и други.

С естествената си красота и аристократичност, мебелите от дърво ще създадат неподражаем уют и комфорт във вашия дом. Усилията на фирмата са насочени към предлагане на цялостни и модерни решения за обзавеждане, съобразени с новите изисквания в производството на мебели.

Висококвалифицираният персонал, работещ във фирмата ще ви предложи компетентна информация, професионални решения, изработване на компютърен проект и качествен монтаж.

Copyright © 2024 Всички права запазени.
0.05724
ЗатвориКухня от ясен с осветителен панел и боя RAL »